Video

Sport dinsdag: Drama voor CFE-doelman Pieter Grimmelius

6 mei 2014 om 08:14
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor PSV-voetballer Stijn Schaars, Joeri de Kamps, hockeyer Mink van der Weerden en FC Oss.
Geschreven door

Drama voor GrimmeliusDe Eindhovense zaalvoetbalclub CFE moet het lang stellen zonder doelman Pieter Grimmelius. De international heeft zijn voorste kruisband afgescheurd en een scheur in zijn meniscus. Dit bleek dinsdag uit een MRI-scan. Het herstel van Grimmelius gaat acht tot twaalf maanden duren.
Joeri de Kamps naar NACNAC Breda versterkt zich voor komend voetbalseizoen met Ajacied Joeri de Kamps. De verdedigende middenvelder tekent een driejarig contract in Breda. Ajax leende De Kamps dit seizoen nog uit aan SC Heerenveen. Heerenveen bevestigde de transfer van De Kamps dinsdagochtend. NAC houdt het er op 'in gesprek te zijn' met De Kamps. De club benadrukt dat er meer belangstelling is voor de middenvelder.
Oranjezege via Van der WeerdenMink van der Weerden heeft het Nederlands mannenhockeyteam maandag een oefenzege bezorgd op Engeland. De strafcornerspecialist van het Eindhovense Oranje Zwart scoorde de derde Oranjetreffer. Daardoor won Nederland met 3-2. De andere Nederlandse doelpunten kwamen op naam van Constantijn Jonker en Billy Bakker.
Fans FC Oss kiezen ander shirtFC Oss voetbalt komend seizoen weer in een rood-wit gestreept shirt. Leden van fanclub De Trouwe Oss konden zaterdag, tijdens de seizoensafsluiting, stemmen op ontwerpen voor zowel het thuis- als uitshirt. Deze afspraak werd in december van vorig jaar gemaakt tussen het bestuur van de supportersvereniging en de club. Het uitshirt komend seizoen is geel-blauw gestreept.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.