Facebookpagina met uitspraken Roy Donders: ‘Denk nooit nie negatief want dan komde nergens’

6 mei 2014 om 16:40 • Aangepast 24 april 2020 om 12:31
nl
“Ik ben himmel hot. Ik ben de huispakkengod” en “Ik zeg aaltij maar zo: voor ieder gemak een huispak!” De Tilburgse stylist Roy Donders is hot. De tv-uitzendingen worden goed bekeken. Van zijn uitspraken op z’n Broekhovens wordt flink gesmuld. Ze worden dan ook massaal gedeeld. De Facebookpagina Harde Krullen is immens populair.
Geschreven door

De man achter de Facebookpagina is Matijn Nijhuis, nieuwslezer voor NOS-radio. “Ik vind Roy Donders ge-wel-dig!”, zegt Nijhuis. “Hij plaatst de ene na de andere oneliner. Echt lachen. Per uitzending komen er zo’n dertig grappige uitspraken voorbij. Ik ben echt fan van het programma en van Roy.”
Harde KrullenNijhuis vond de reallifesoap over de stylist van het zuiden en zijn uitspraken zo grappig dat hij een speciale Facebookpagina optuigde: Harde krullen. Nijhuis: “In december ben ik tijdens de eerste serie ermee begonnen. Na elke uitzending krijgt de pagina minstens 1000 likes erbij. Het aantal likes groeit per seconde” Nijhuis komt zelf niet uit Tilburg, maar zijn vriend Bram wel. “Hij komt uit Tilburg en zorgt voor de juiste vertaling.”
LiefdesaanzoekenHet knippen en plakken van de uitspraken uit de tv-uitzending is een flinke klus. “Ik heb er bijna een dagtaak aan. De uitzending terugkijken, fragment knippen en bewerken en op Facebook plaatsen.” De nieuwslezer doet het werk niet voor niets. “De reacties zijn positief, ook uit de wijk Broekhoven."
De bezoekers van de website dachten in eerste instantie met Roy Donders zelf van doen te hebben. “Ik word zelfs bedolven onder de liefdesaanzoeken, maar ik krijg ook klachten over loszittende pailletten. Ik heb inmiddels de volgers van de Facebookpagina laten weten dat ik achter de pagina zit, maar het aantal reacties houdt niet op.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.