Drie grote branden met miljoenenschade in Brabant in eerste kwartaal 2014

6 mei 2014 om 18:44
nl
In het eerste kwartaal van 2014 vonden er drie grote branden plaats in Brabant. De totale schade liep daarbij in de miljoenen euro’s.
Geschreven door

Het gaat om de brand bij Riant Verhuur in Vlijmen, zalencentrum Valkenhorst in Eindhoven en een brand in een varkensstal aan de Vierbundersweg in Tilburg. Dat meldt het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE).
3 miljoen euro schadeOp maandagmiddag 3 februari brak er een grote brand uit bij Riant Verhuur in Vlijmen. De brand sloeg over naar naastgelegen bedrijven in hetzelfde gebouw. De rookpluim was tot in de verre omtrek te zien. De schade van de brand was drie miljoen euro.
Zalencentrum ValkenhorstHet voormalige zalencentrum Valkenhorst in Eindhoven werd vroeg in de ochtend grotendeels door brand verwoest. Het gebouw aan de Oirschotsedijk was sinds eind december 2013 niet meer in gebruik als zalencentrum. De totale schade kwam neer op 1,7 miljoen euro.
Brand varkensstal: één miljoen euro schadeBij een brand in een varkensstal aan de Vierbundersweg in Tilburg kwamen donderdag 14 februari honderden varkens om. In de stal waren op het moment van de brand 1600 varkens aanwezig. De helft daarvan overleefde de brand niet. Schade: één miljoen euro.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.