Sport woensdag: wildcard voor Krajicek en Bakker voor Topshelf Open, Van der Sluys naar FC Oss

7 mei 2014 om 11:32
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor tennisster Michaëlla Krajicek en FC Oss-speler Van der Sluys.
Geschreven door

Oud-winnaar Topshelf Open Krajicek krijgt wildcardVoormalig winnares Michaëlla Krajicek heeft een wildcard gekregen voor de Topshelf Open. Ook Thiemo de Bakker krijgt een wildcard voor het internationale grastennistoernooi dat van 15 tot en met 21 juni gehouden in Rosmalen wordt gehouden. Robin Haase is er dit jaar definitief niet bij. De Hagenaar was vorig jaar nog onderwerp van gesprek nadat hij met een schreeuw vroeg of de muziek uit mocht.
FC Oss trekt Van der Sluys aanFC Oss heeft de selectie voor het komende seizoen versterkt met verdediger Dean van der Sluys. Hij is na Luuk Koopmans de tweede Ossenaar in de selectie. De 18-jarige Van der Sluys komt over vanuit de opleiding van FC Den Bosch. Daarvoor speelde hij voor de jeugdteams van TOP Oss en RKSV Margriet. Het contract van doelman Richard Arends en de verdedigers Rewien Ramlal en Gieljan Tissingh wordt niet verlengd.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.