Man die Tilburgers aanreed op A58 bij Liesbos verdacht van poging tot moord, twee Tilburgers vrij

8 mei 2014 om 19:44 • Aangepast 24 april 2020 om 12:37
nl
Justitie verdenkt een 41-jarige man uit Sint Willebrord die zondag een opzettelijke aanrijding veroorzaakte op de A58 van poging tot moord. Hij wordt vrijdag samen met twee andere verdachten voorgeleid in Breda. De twee overige verdachten zijn inmiddels vrijgelaten.
Geschreven door

Zondag werd in de buurt van café De Kwast in Sint Willebrord een 49-jarige man uit Rucphen mishandeld. Zijn 41-jarige broer stapte in de auto en achtervolgde de vermoedelijke daders. Op de A58 reed hij ze aan bij bushalte Liesbos.
Mishandeling na ongelukDe mensen die in de auto zaten zijn een 33-jarige Tilburger, zijn 52-jarige moeder en 54-jarige vader en een 26-jarige man zonder vaste verblijfplaats. Een aantal van hen zou de 41-jarige man uit Sint Willebrord na het ongeluk bij de bushalte hebben mishandeld.
De vader en moeder zijn nog steeds verdachte, maar zijn inmiddels vrijgelaten. Hun zoon en de andere man zitten nog vast. Justitie verdenkt hen van poging doodslag. Vrijdag bepaalt de rechter-commissaris in Breda of zij en de 41-jarige man, langer vast moeten blijven zitten.
Verdachte ligt in ziekenhuisWat de 41-jarige man betreft is dat een beetje een vreemde omschrijving. De man raakte zondag gewond en ligt nog in het ziekenhuis, maar is wel officieel aangehouden en wordt bewaakt.
Hijzelf zal dan ook niet aanwezig zijn bij de voorgeleiding, maar zijn advocaat wel. Hoe ernstig de man gewond is geraakt is onduidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.