Gekke dingen op Marktplaats: onpraktisch tijdschriftenrek en kater met lentekriebels zoekt een date

8 mei 2014 om 18:27 • Aangepast 22 november 2020 om 00:39
nl
Van een een kater die een date zoekt tot een aangeboden dode mus; wie de krochten van Marktplaats verkent, komt, soms opzettelijk, soms onbedoeld, groot vermaak tegen. En een 32-jarige Tilburger wist daar handig op in te spelen. Hij bood via een hilarische advertentie een vreemd object aan. Onverkoopbaar, zou je denken.
Profielfoto van
Geschreven door

De advertentie 'Zeer onpraktisch tijdschriftrek (design)' was binnen de kortste keren trending topic op Twitter en heeft inmiddels bijna tienduizend bezoekers gelokt.
De omschrijving van het tijdschriftenrekje is dan ook al een bod op zich waard:
"Het industriële minimalistische ontwerp zorgt voor een zeer spannend lijnenspel; een boeiende epische strijd tussen vorm, inhoud, materiaal, ruimte en nut, die overduidelijk door het laatstgenoemde verloren wordt. Dankzij de ingenieuze stalen constructie is dit in het oog springende designobject namelijk allesbehalve te gebruiken als tijdschriftenrek."

Ondanks de vele bezoekers heeft de Tilburger nog niet echt veel biedingen gehad, behalve dan die van een student fotografie. Zij bood een van haar foto's aan als ruil tegen het vreemde rekje.
Hoewel de avertentie vraagt om biedingen vanaf 500 euro, vond de adverteerder de foto toch te waardevol ten opzichte van zijn onbruikbare rekje en heeft hij het daarom maar niet geaccepteerd. Wie nog op zoek is naar andere vreemde aanbiedingen op Marktplaats helpen we vast op weg:
De avonturen van kater Janosh zijn een bezoekje aan Marktplaats waard:

Wachten op privacy instellingen...

Kijk maar eens goed naar deze magnetron.

En deze Twitteraar heeft van Marktplaats zijn nieuwe hobby gemaakt. Een van zijn absurde advertenties:

Wachten op privacy instellingen...

Shop ze!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.