Nietsvermoedende man uit Lith wint jaar lang gratis tanken: ‘Dat ik dit nog mag meemaken’

8 mei 2014 om 23:18 • Aangepast 22 november 2020 om 00:38
nl
Het prijsstuntende tankstation Tango heeft donderdag een man uit Lith de verrassing van zijn leven bezorgd. Automobilist Roy van Rooy werd als doorgewinterde Tango-klant uitgekozen door Tango Oss en mag een heel jaar lang gratis tanken bij het onbemande tankstation in Oss.
Profielfoto van
Geschreven door

Weggebruikers uit de regio zullen met een schuin oog kijken naar de gelukkige Lithenaar. Hij reageerde natuurlijk dolblij op het positieve nieuws.
"Dat ik dit nou nog mag meemaken. Superleuk." Tango maakt in de maand mei iedere dag iemand blij met een jaar lang gratis tanken.
Iedere dag een winnaarDe prijzenslag staat in het kader van de 'Wat Tank Je Zelf'-campagne. Iedere dag wordt er ergens in Nederland een gelukkige winnaar verrast met een jaar gratis tanken.
"Het is mooi om te zien hoe de mensen op de campagne reageren", laat André op de Weegh van Tango weten. "Hopelijk denken de weggebruikers nu na waar ze straks zullen gaan tanken."

Wachten op privacy instellingen...

Bespaart op personeelskostenTankstation Tango bespaart flink op personeelskosten omdat de tankstations onbemand zijn. Op die manier kan Tango brandstof aanbieden tegen relatief gunstige prijzen.
De korting is volgens Tango verwerkt in de brandstofprijs die voor iedere automobilist geldt. Op dit moment zijn er 163 Tango's in Nederland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.