Politie bekeurt en waarschuwt aanhoudend lastige jongeren in Bladel

9 mei 2014 om 17:58
nl
De politie heeft donderdagavond opgetreden tegen vier jongens die overlast veroorzaakten aan het Bertus Aafjeshof in Bladel. Ze hingen rond in een portiek. Het was niet voor het eerst dat bewoners van de flat in deze straat last hadden van de jongeren. Ze maken er volgens de politie geregeld herrie. Ook laten ze er vaak rommel achter.
Geschreven door

De vier jongens zijn vijftien, zestien en zeventien. Ze komen uit Hapert, Hoogeloon en Reusel. Ze hebben een verbaal gekregen en krijgen voor zeven of veertien dagen een gebiedsverbod als ze zich weer misdragen.
Brede samenwerkingDe politie werkt bij haar aanpak van dit jongerenprobleem samen met de gemeente, de politie, het jongerenwerk en een woningcorporatie. In verband hiermee hebben diverse jongeren al een brief gekregen van de gemeente waarin hen verstaan wordt gegeven dat hard zal worden opgetreden.
Volgens een aantal omwonenden teistert een groepje hangjongeren de buurt. Zo zouden ze ook allerlei dingen als tuinverlichting hebben vernield. Ook zouden ze glas van bierflesjes op een basketbalveldje hebben achtergelaten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.