Video

Zwaar huiselijk geweld aan Kalmoesplein Eindhoven: vader (46) zwaargewond, zoon aangehouden

10 mei 2014 om 08:12 • Aangepast 24 april 2020 om 12:41
nl
Aan het Kalmoesplein in Eindhoven is zaterdagmorgen een ruzie tussen vader en zoon ernstig uit de hand gelopen. De 46-jarige vader is zwaargewond geraakt aan zijn hoofd en naar het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hij verkeert in kritieke toestand en is niet aanspreekbaar. De zoon is aangehouden.
Geschreven door

De zoon wordt verdacht van poging tot doodslag en zware mishandeling. Waar de ruzie over ging en wat er precies is gebeurd in het huis van de zoon, is nog niet bekend. In de buurt hebben mensen niets meegekregen van het geweld.
Wel is duidelijk dat er ook spullen in huis vernield zijn. De politie zou voor het eerst een melding hebben gekregen rond kwart voor vijf in de ochtend. In korte tijd waren maar liefst tien politiewagens op het adres aan het Kalmoesplein aanwezig. 
Vrouw vlucht uit huis tijdens ruzieTijdens de ruzie waren er ook nog een jongetje en een vrouw in huis. De vrouw is kort na het begin van de ruzie uit huis gevlucht. Zij en een man die op het moment van de mishandeling ook in de woning waren, zijn niet gewond geraakt.
De arts van een ingevlogen traumahelikopter heeft de zwaargewonde vader onderzocht. Daarna is de man met een ambulance van Eindhoven naar Tilburg gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.