Sport zaterdag: Rolstoeltennisser Maikel Scheffers naar finale Atlanta

10 mei 2014 om 10:20
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor rolstoeltennisster Maikel Scheffers.
Geschreven door

Finale Atlanta voor ScheffersMaikel Scheffers heeft zich geplaatst voor de finale van het roltoeltennistoernooi van Atlanta. De tennisster uit Dorst was vrijdag in de halve eindstrijd te sterk voor Marc McCarroll. Het werd 6-2 en 6-2. Scheffers had zich ook geplaatst voor de dubbelfinale, maar die verloor hij zaterdagmorgen. Samen met Yoshinobu Fujimoto was hij niet opgewassen tegen McCarroll en Gustavo Fernandez. Het werd  6-2, 2-6 en 8-10.
Mist zit Lafeber dwarsMist zat golfer Maarten Lafeber vrijdag dwars tijdens het Madeira Open-golftoernooi. De Eindhovenaar kon slechts negen holes van zijn eerste ronde afwerken. Voor die negen holes had Lafeber drie slagen meer nodig dan het baangemiddelde.
Zesde plaats Cadée in DohaErik Cadée is vrijdag achtste geworden tijdens atletiekwedstrijden om de Diamond League in Doha. De Bosschenaar bleef bij het discuswerpen steken op een afstand van 61,11 meter. Dit is ruim zes meter onder zijn persoonlijk record. De zege bij het discuswerpen ging naar de Pool Piotr Malachowski. Hij wierp de discus over een afstand van 66,72 meter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.