Video

Populair Brits schrijversduo Nicci French signeert in Eindhoven

10 mei 2014 om 19:09 • Aangepast 24 april 2020 om 12:41
nl
Het gouden schrijversduo Nicci French zorgde zaterdagochtend voor lange rijen in boekhandel Van Piere in Eindhoven. Het echtpaar heeft een maand geleden hun nieuwste roman Donderdagskinderen uitgegeven. Maar de echte fans wilden meer: een gesigneerd exemplaar.
Geschreven door

De een loopt toevallig tegen het duo Nicci Gerrard en Sean French op , de ander staat een uur in de rij om een glimp van de twee op te vangen. Het tweetal dat schrijft onder het pseudoniem Nicci French is immens populair. Zes miljoen boeken zijn er van de schrijvers verkocht in Nederland.
Koffer vol boekenJan Stoel kocht in de afgelopen jaren zo'n dertig boeken van de Britse schrijvers. Die moesten zaterdag één voor één voorzien worden van een handtekening. "Het is leuk om ze te zien en te spreken", zegt Stoel die de boeken uit zijn koffer haalt.
Corry van den Dungen stond een uur in de rij voor een handtekening én een praatje. "Ik wil zelf al langere tijd een boek schrijven. Zij zeiden: 'Vandaag beginnen!'".
MoederdagcadeauLaura Sulman zocht een cadeau voor Moederdag. Tja, en als de mogelijkheid zich voordoet verras je je moeder natuurlijk met een persoonlijke boodschap van Nicci en Sean.
Het schrijversechtpaar is blij om hun fans in Eindhoven te ontmoeten, al hebben ze van de stad niet veel gezien. "We moeten een keer terugkomen als we meer tijd hebben."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.