HAK herinnert Albert Verlinde aan uitspraak Eurovisiesongfestival: 'Bij winst eet ik mijn kruk op'

10 mei 2014 om 21:28 • Aangepast 24 april 2020 om 12:42
nl
HAK heeft een commercial online gezet waarin de Giessense fabrikant grappig inspeelt op een uitspraak van entertainmentdeskundige Albert Verlinde uit Cromvoirt over het Eurovisiesongfestival. Enige tijd terug zei Verlinde in RTL Boulevard dat als het Nederlandse duo Ilse DeLange en Waylon het songfestival winnen, hij zijn kruk opeet. HAK wil Albert daar graag een handje bij helpen.
Geschreven door

In RTL Boulevard zei Albert Verlinde over Calm After The Storm van The Common Linnets, bestaande uit Ilse DeLange en Waylon, toen het net was aangekondigd: "We gaan niet winnen, anders eet ik deze kruk op."
'Kruk met appelmoes'Hoewel van tevoren niemand dacht dat Calm After The Storm tot de kanshebbers zou behoren, leek sinds de halve finale iedereen om te zijn. De kans dat Albert Verlinde een kruk moet gaan opeten, was dus daadwerkelijk aanwezig. Uiteindelijk werd Nederland tweede en hoeft Verlinde dus geen kruk op te peuzelen.
In de reclame is te zien hoe een kruk wordt versnipperd en wordt klaargemaakt met onder andere appelmoes van HAK.   
[YouTube:body:http://youtu.be/N3XJxHFLY4E]
Ilse DeLange& HAKDat HAK het opneemt voor Ilse DeLange is niet geheel onverwacht. Ze speelt momenteel de (zes) hoofdrol(len) in de nieuwste televisiereclame van het bedrijf.
[YouTube:body:http://youtu.be/RGI0TYHPlZ0]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.