15-jarige jongen door drie jongens in elkaar geslagen en getrapt in Rosmalen

11 mei 2014 om 17:03
nl
Een 15-jarige jongen uit Rosmalen is zaterdagnacht in elkaar geslagen en geschopt voor zijn huis in Rosmalen. Hij liep onder meer een snee in zijn hoofd en een gezwollen oog op. Twee 17-jarige jongens een een meisje van 16 jaar zijn opgepakt.
Geschreven door

Het slachtoffer werd kort na middernacht door drie jongens te grazen genomen. Ook toen hij op de grond lag bleven de daders doorgaan.
Slachtoffers kent dadersDe jongen herkende twee van de drie daders. Aan de hand van signalementen konden die twee 17-jarige jongens worden opgepakt.
Ook een meisje werd gearresteerd. De politie beschouwt haar als betrokkene bij de mishandeling. De derde dader is nog niet gepakt.
Aanleiding onduidelijkDe drie opgepakte jongeren zitten in de cel. Waarom ze de 15-jarige jongen mishandelden is niet duidelijk. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.
Ook mishandeling in UdenOok in Uden vond zaterdagnacht een mishandeling plaats. Zes jongeren van tussen de 18 en 20 jaar uit Oss en Lithoijen mishandelden daar een 32-jarige man uit Gemert in een café aan de Sint Janstraat. Het slachtoffer raakte gewond aan z'n oog. Hij heeft aangifte gedaan. De jongeren zitten in de cel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.