Albert Verlinde diep door het stof en komt belofte na: ‘Die kruk gaat op, ik zat fout’

12 mei 2014 om 21:19 • Aangepast 24 april 2020 om 12:45
nl
Voor Albert Verlinde staat er dinsdag een overheerlijke kruk op de menukaart. De presentator uit Cromvoirt zou zijn kruk bij RTL Boulevard opeten als 'begrafenisact' The Common Linnets zaterdag het Eurovisie Songfestival zouden winnen.
Geschreven door

Dat is niet gebeurd, maar de showbizzexpert erkent dat hij er helemaal naast zat. "Ik had het helemaal fout. Morgen ga ik deze kruk nuttigen", beloofde hij maandag in RTL Boulevard toen hij belde met Ilse DeLange.
HAK uit Giessen zette vorige week een commercial online waarin de fabrikant op een grappige manier inspeelde op de bedenkelijke uitspraak van Albert Verlinde over het Nederlandse duo Ilse DeLange en Waylon. In de reclame is te zien hoe een kruk wordt versnipperd en wordt klaargemaakt met onder andere appelmoes.
'Speciaal voor jou, Albert'Mogelijk krijgt Verlinde zijn kruk dinsdag op deze manier geserveerd. "Kijk Albert, speciaal voor jou. En nu maar hopen dat Nederland gaat winnen", aldus HAK in de commercial. Uiteindelijk werd Nederland tweede en hoeft Verlinde dus niet perse zijn kruk op te peuzelen. Maar dat gaat hij wel doen. Met veel pelzier. [YouTube:body:http://youtu.be/N3XJxHFLY4E]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.