Ireen Wüst geeft deze week duidelijkheid over toekomst: wel of geen Team Continu?

12 mei 2014 om 21:59
nl
Team Continu begint volgende week met een eerste trainingskamp aan de voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen. Of ook Ireen Wüst meegaat met de ploeg wordt waarschijnlijk deze week bekend. Het wachten is op antwoord van de viervoudig olympisch kampioene uit Goirle.
Geschreven door

Wüst heeft wel oren naar een samenwerking met de trainers Marianne Timmer en Gianni Romme uit Made, maar heeft ook andere opties. "Het ligt nu eventjes stil, nadat we ideeën hebben uitgewisseld'', zei Rudwin Pieete, de woordvoerder van Continu, maandag.
"De discussie is niet financieel. Er zijn meer aspecten dan geld. Wij hebben wat eisen neergelegd en zij ook. Nu de invulling. We wachten op de reactie van het management van Ireen. Ik ga ervan uit dat het deze week wel gebeurt.''
Oude bekenden in Team ContinuTeam Continu heeft al wel oude bekenden als Margot Boer, Yvonne Nauta, Thijsje Oenema, Jorien Voorhuis en Janine Smit (voorheen Team Liga) vastgelegd. Zij hebben een contract voor twee jaar ondertekend.
Nieuw in de equipe volgend seizoen is de 21-jarige Letitia de Jong. Door de komst van de Tsjechische Karolína Erbanová en Nao Kodaira heeft de ploeg een internationaal tintje gekregen. De Japanse werd maandag gepresenteerd als trainingspartner.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.