Koreaanse nieuwssite: Ji-sung Park maakt woensdag bekend te stoppen met voetballen

13 mei 2014 om 00:03 • Aangepast 24 april 2020 om 12:46
nl
Volgens een Koreaanse nieuwswebsite stopt Ji-sung Park met voetballen. De 33-jarige middenvelder die afgelopen seizoen voor PSV uitkwam zou dat woensdag bekendmaken op een persconferentie, zo stelt de Korea JoongAng Daily.
Geschreven door

Volgens de Korea JoongAng Daily heft Park al een gesprek gehad met de eigenaar van Queens Park Rangers waar de middenvelder nu nog onder contract staat om te vragen voor begrip voor zijn beslissing. QPR verhuurde Park afgelopen seizoen aan PSV. Het contract van Park loopt pas na volgend seizoen af bij de ploeg uit de Engelse eerste divisie.
Zwakke rechterknieJi-sung Park kampt al enige tijd met blessures en een zwakke rechterknie. Vorige maand vertelde de vader van park al aan de Korea JoongAng Daily dat zijn zoon niet meer in Engeland wilde spelen, omdat hij daar veel meer wedstrijden zou moeten voetballen dan in Nederland.
Park bleek afgelopen seizoen bij PSV waardevol en hielp de Eindhovenaren mede aan de vierde plek in de competitie die recht geeft op deelname aan de Europa League. Een terugkeer bij QPR volgend seizoen wordt door de nieuwswebsite toch 'hoogst onwaarschijnlijk' genoemd.
In mei al gehint naar stoppenBegin mei gaf Park al aan dat hij mogelijk zou stoppen met voetballen. "Ik kan bij PSV blijven, terugkeren naar Queens Park Rangers of stoppen'', zei hij toen. Vooral zijn knie was zijn punt van zorg. "Als ik zeker weet dat mijn knie nog een jaar aan kan, dan ga ik door. Maar als ik voel dat het niet gaat, dan stop ik.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.