Waalwijk opnieuw opgeschrikt door conifeerbrand

13 mei 2014 om 02:02 • Aangepast 22 november 2020 om 00:34
nl
Waalwijk wordt al enkele weken geteisterd door meerdere conifeerbranden. Maandagavond vloog er in de stad opnieuw een conifeer in brand. Ditmaal in de Bergansiusstraat. Op het moment dat de brandweer in de straat arriveerde, hadden buurtbewoners de brand al onder controle.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie kwam snel ter plaatse om verder onderzoek te doen. De coniferen waren erg nat vanwege de recente regenval. Vermoedelijk heeft de dader een brandbare vloeistof gebruikt om de coniferen aan te steken.
Er waren vorige week meerdere conifeerbranden in Waalwijk. Aan de Bremstraat vloog vorige week zondag rond elf uur een conifeer in brand.
Er zouden ook branden zijn geweest in de Thorbeckelaan en Prof. Kranenburgstraat. De politie heeft bevestigd dat in totaal om acht branden gaat.

Wachten op privacy instellingen...

Onderzoek naar brandenDe politie en de brandweer durfden niet met zekerheid te zeggen dat de brand is aangestoken. De politie is meteen de wijk ingegaan om te kijken of getuigen iets gezien hebben. De brand trok volgens een omstander veel bekijks.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.