Sloop illegale woning op woonwagenkamp Heezerweg Eindhoven

14 mei 2014 om 11:35
nl
Een illegale woning op het woonwagenkamp aan de Heezerweg in Eindhoven wordt woensdag in opdracht van de gemeente gesloopt. Met deze stap komt een einde aan de procedure die al drie jaar loopt. De illegale woning werd namelijk bij een grote controleactie op het woonwagenkamp in 2011 al opgemerkt.
Geschreven door

De bewoonster spande na de actie op het woonwagenkamp een rechtszaak aan tegen de gemeente Eindhoven om sloop te voorkomen. Ook de rechter vond echter dat de woning niet voldeed aan de regels.
Bij de actie in maart 2011 bleek volgens de gemeente dat alle negen woningen op het kampje er illegaal stonden. Zes bewoners hebben vervolgens een vergunning aangevraagd om hun huis te legaliseren, twee eigenaren besloten hun pand te slopen. En de bewoonster van wie het huis nu tegen de grond gaat, stapte dus naar de rechter om sloop tegen te houden. 
Ander huis geweigerdVolgens de gemeente is er steeds overleg geweest met de bewoonster om tot een oplossing te komen. Een aanbod om ergens anders te gaan wonen heeft ze echter geweigerd, zo laat de gemeente woensdag weten.
Het is volgens een woordvoerster van de gemeente Eindhoven nu aan de bewoonster zelf om een ander huis te vinden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.