WK in Lingerie aan elkaar gepraat door Simon Zijlemans: 'Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen'

15 mei 2014 om 14:56 • Aangepast 24 april 2020 om 12:50
nl
Een gekoesterde wens van veel mannelijke voetballiefhebbers: vrouwen die én knap zijn én een goed balletje kunnen trappen. En dan ook nog eens in lingerie. Bosschenaar Simon Zijlemans (29) kan zijn geluk niet op. Hij mag straks tijdens de rust van alle WK-wedstrijden het tamelijk banale WK in Lingerie presenteren op Veronica.
Geschreven door

"Als dit op je pad komt, zeg je daar natuurlijk geen nee tegen", aldus Zijlemans. De mannenzender hoopt met WK in Lingerie hordes WK-kijkers te verleiden om in de pauzes op Veronica af te stemmen. De vorige edities waren een groot succes en behaalden vaak miljoenen kijkers.
PlaspauzeEen woordvoerster vertelt ook: "De rust van een spannende voetbalwedstrijd is altijd een goed moment voor een plaspauze of het pakken van een nieuw koud biertje. Maar het is natuurlijk veel leuker om naar het WK in Lingerie te zappen."
Zijlemans is het daar mee eens. "Het wordt een groot spektakel. De show wordt groots opgezet en het is aan mij om alles aan elkaar te praten. En natuurlijk om te genieten van al dat moois dat om je heen loopt", lacht de Bosschenaar. Twee teams van vier schaarsgeklede vrouwen nemen het tegen elkaar op met strafschoppen.[YouTube:body:http://youtu.be/g5ykRdIFV9g]Als een paal boven waterOf ze daadwerkelijk talent hebben, weet Zijlemans nog niet. Maar dat ze beeldschoon zijn, staat volgens hem als een paal boven water. Hij voetbalt zelf iedere week bij de amateurs van BVV in Den Bosch.
"Ik hoop niet dat ze beter kunnen trappen dan ik. We zullen het gaan zien", vertelt de presentator, die bij Veronica momenteel het goedlopende InsideGamer presenteert met Tess Milne. Of zij ook uit de kleren gaat? "De kans is groter dat ik uit de kleren ga, dan zij", grapt de Bosschenaar.[Tweet:body:https://twitter.com/jellevanes/status/465784863774502912]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.