Docu over Tilburgse hardstyle DJ ‘Brennan Heart’ bij Veronica

14 mei 2014 om 20:30 • Aangepast 22 november 2020 om 00:31
nl
Het leven van Tilburger Fabian Bohn, bekend onder zijn artiestenpseudo 'Brennan Heart', wordt aanstaande zaterdag uitgelicht in de documentaire 'Evolution of Style' bij Veronica. De hardstyle diskjockey, die 61e staat in de DJ Mag Top 100, wordt volgens de mannenzender ruim veertien jaar beschouwd als 'een toonaangevende dj en producer' in zijn genre.
Profielfoto van
Geschreven door

Het is naar verluidt de eerste documentaire over hardstyle die op de Nederlandse televisie te zien is. Een cameraploeg volgde de succesvolle Tilburger anderhalf jaar lang op de voet. De kijker krijgt een compleet beeld van zijn optredens, zijn privéleven en van enkele fans van over de hele wereld die hun ervaringen delen.
De Tilburger reist in de documentaire van Australië naar Chili en van Decibel naar Tomorrowworld. Tussendoor werkt hij in zijn studio aan nieuwe tracks, runt een label, heeft de zorg voor zijn jongere broertje en probeert zijn agenda bij te houden.

Wachten op privacy instellingen...

Optredens in BrabantBrennan Heart staat steevast als één van de grote namen in de line-ups van grote evenementen. Zo staat hij eind deze maand op Intents Festival in Oisterwijk. Een week later staat hij bij 7th Sunday in Erp op het podium. Op 5 juli probeert hij op Wish Outdoor in Beek en Donk het publiek te vermaken met zijn opzwepende beats.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.