Wesley Sneijder en Yolanthe geven bankgarantie, maar bouwbedrijf uit Etten-Leur zet rechtszaak door

15 mei 2014 om 10:28 • Aangepast 24 april 2020 om 12:51
nl
Ondernemer Jeroen Nuijten van het Etten-Leurse bouwbedrijf STB zet de rechtszaak tegen BN'ers Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Cabau door. Dat zegt de advocaat van Nuijten, Hans van Oijen in BN DeStem.
Geschreven door

Het zal zeker nog een half jaar duren voordat de rechtbank in Utrecht zich buigt over de affaire rond de verbouwing van de villa op Ibiza.
Woensdag werd werd bekend dat Wesley Sneijder een bankgarantie heeft gegeven. Daarmee bereikt de stervoetballer dat het beslag dat door het bouwbedrijf was gelegd op het huis van de moeder van Yolanthe en op zijn tegoeden bij de KNVB, wordt opgeheven.
'Bouwbedrijf blaast hoog van de toren'De Oranje-international vindt dat de Etten-Leurenaar, die anderhalve ton van hem eist, 'hoog van de toren blaast'. Nuijten op zijn beurt verwacht dat de Sneijders hem anderhalve ton betalen.
Op verzoek van het echtpaar maakte STB Exclusive Projects uitvoerige ontwerpen voor de verbouwing van een verlopen villa op Ibiza. Daarvoor bracht een ploeg mensen werkbezoeken aan het eiland en aan Istanbul, waar Sneijder voor Galatasaray speelt. Begin dit jaar annuleerde het VIP-paar de verbouwing en weigerde de gemaakte kosten te betalen.
'Wes en Yo zullen alle gemaakte kosten betalen'Volgens advocaat Van Oijen beschikt Nuijten over een e-mail van Wesley waarin hij meldt akkoord te zijn met de offerte. Later bevestigde Yolanthe zwart-op-wit dat het echtpaar alle gemaakte kosten zou vergoeden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.