Twee mannen stelen spullen terwijl agent in winkel aangifte opneemt van eerdere diefstal

15 mei 2014 om 15:58
nl
Terwijl een agent woensdagmiddag een aangifte opnam voor diefstal in een winkel in Breda, sloegen twee andere winkeldieven (34 en 61) hun slag in de zaak. Zij zijn aangehouden.
Geschreven door

De agent en een medewerkster van de winkel aan het Valkeniersplein zagen dat de man van 61 jaar spullen aan het stelen was. De vrouw had de gestolen spullen van de man afgepakt en hem de zaak uitgezet. De agent was hem achterna gegaan en vroeg hem om zijn persoonsgegevens. Het bleek om een veelpleger te gaan.
Onopvallende eenheidOp hetzelfde moment zag de agent een andere veelpleger, de 34-jarige man, uit de winkel komen die mogelijk ook spullen had gestolen. De agent vroeg onopvallende agenten beide mannen te achtervolgen.
De ene verdachte werd even later aangehouden bij een bushalte aan de Allerheiligenweg. De andere stapte bij een derde man in een auto. Die reed met flinke snelheid over de Prins Hendrikstraat naar de Ploegstraat.
Gestolen spullen in autoEen motoragent hield de wagen aan. In de auto lagen spullen die uit diverse winkels waren gestolen. Zo lagen er enkele goederen die waren gestolen bij een drogist aan het Brabantplein. De man die in de winkel aan het Valkeniersplein spullen had gestolen, werd aangehouden.
De derde man in de auto werd niet opgepakt omdat de politie hem niet kan linken aan een strafbaar feit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.