Nieuwe rechtszaak op komst rond nieuw voetbalmuseum in Roosendaal

16 mei 2014 om 09:50 • Aangepast 24 april 2020 om 12:54
nl
Er komt mogelijk een nieuwe rechtszaak over het nog te openen nationale voetbalmuseum in Roosendaal. Initiatiefnemer Matty Verkamman wil de verkoop van de inboedel van de failliete Voetbal Experience in Middelburg aan het Herstaco Stadion in Roosendaal onrechtmatig laten verklaren door de rechter. Daartoe wil hij alle betrokkenen onder ede laten verhoren bij de Bredase rechtbank.
Geschreven door

Verkamman zegt in BN DeStem dat er procedurele fouten zijn gemaakt bij de verkoop. "De Raad van Toezicht van Voetbal Totaal moest daarbij het laatste woord hebben, maar die is volledig gepasseerd."
ConflictHet voetbalmuseum in het Roosendaalse stadion moet deze zomer de deuren openen. Aanvankelijk werd het project gedragen door Verkamman en stadioneigenaar Paul Hermsen. Na een onderling conflict kocht Hermsen de inboedel uit Zeeland alleen.
Dat was tegen het zere been van Verkamman, die als geestelijk vader van het verdwenen Zeeuwse museum geldt. In januari probeerde hij de verkoop aan Hermsen al tevergeefs met een kort geding terug te draaien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.