Video

Sjoerd Mossou: 'NAC-fans die actie voeren voor Jordy Buijs... inflatie van het heldendom!'

16 mei 2014 om 18:16 • Aangepast 22 november 2020 om 00:29
nl
De actie van NAC-supporters om Jordy Buijs voor de club uit Breda te behouden, is inflatie van het heldendom. Deze mening heeft Sjoerd Mossou, vaste analist in het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons.
Profielfoto van
Geschreven door

Mossou, die ook fan van NAC Breda is, zal de petitie niet ondertekenen. "Buijs is een prima, modale eredivisiespeler. Hij heeft de afgelopen drie seizoenen toevallig voor de club gespeeld." De actie van de fans heet #JordyMoetBlijven. "Ik vind dat Jordy mag blijven een betere naam is."

Wachten op privacy instellingen...

'Kom in actie voor echte clubmensen'Volgens Mossou zou het logischer zijn als de fans in actie zouden komen als er twijfels zouden zijn of Jelle ten Rouwelaar voor de club behouden zou blijven. "Dat is een echte clubman. Als iemand als Buijs niet bij wil tekenen, moet hij maar lekker weggaan. Voor zo’n jongen moet je als fan niet door de knieën gaan. Kom op, zeg! Hij moet blij zijn in het shirt van NAC te mogen spelen."
Buijs neemt de petitie zaterdag in ontvangst.
Mossou deed de uitspraak in de laatste FC Onder Ons van dit seizoen. Naast de analist zat oud-profvoetballer Danny Koevermans aan tafel. Het voetbalpraatprogramma is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.