Zieke patiëntjes Máxima Medisch Centrum bakken taart voor verjaardag koningin Máxima - Omroep Brabant

Zieke patiëntjes Máxima Medisch Centrum bakken taart voor verjaardag koningin Máxima

16 mei 2014 om 20:14 • Aangepast 24 april 2020 om 12:56
nl
De jonge patiëntjes van het Máxima Medisch Centrum hebben vrijdag hun handen uit de mouwen gestoken voor de Koningin. Máxima is zaterdag 17 mei jarig en krijgt een heerlijke taart, gemaakt door dertien creatieve patiëntjes.
Geschreven door

Voor het maken van de taart kregen de kinderen hulp van meesterpatissier Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk, onder andere bekend van het programma Heel Holland Bakt. Hij gaf de kinderen nuttige tips.
Speciale taart& kaart voor MáximaKoningin Máxima krijgt op haar verjaardag een speciale koninklijke verjaardagtaart van jonge patiënten van het Máxima Medisch Centrum. Van de 'koninklijke taart' en de kinderen is een verjaardagskaart gemaakt voor de Koningin.
In een mooie kleurrijke envelop wordt de felicitatiekaart door het Máxima Medisch Centrum naar Paleis Noordeinde gestuurd om haar te feliciteren.
'Even niet ziek'Het idee achter deze creatieve middag is dat de kinderen zich even niet ziek hoeven te voelen.
Chronisch zieke kinderen en kinderen die deze dag op de kinderafdeling lagen, werden uitgenodigd in de Ronald McDonald/huiskamer in het Máxima Medisch Centrum en bakten deze speciale middag mee aan de verjaardagstaart voor koningin Máxima.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.