Schaatsster Ireen Wüst kiest voor Team Continu

16 mei 2014 om 20:53 • Aangepast 22 november 2020 om 00:29
nl
Ireen Wüst zet haar schaatscarrière voort bij Team Continu, dat wordt getraind door Marianne Timmer en Gianni Romme. De meervoudig olympisch kampioene heeft overeenstemming bereikt over een tweejarige verbintenis.
Profielfoto van
Geschreven door

Wüst zal het contract maandag ondertekenen. De schaatsster uit Goirle moest op zoek moest naar een andere ploeg omdat TVM stopte.
'Superblij met nieuwe ploeg'"Superblij met mijn nieuwe uitdaging en ploeg'', twitterde Wüst. "Ga voor CONTINUering van mijn successen in een nieuwe omgeving. Woensdag meer''. Die dag belegt ze in Ermelo een persconferentie.

Wachten op privacy instellingen...

Meteen op trainingskampMaandag gaat Wüst meteen daarna op trainingskamp met haar nieuwe collega's. Dat zijn Margot Boer, Yvonne Nauta, Thijsje Oenema, Jorien Voorhuis, Janine Smit, Letitia de Jong, de Tsjechische Karolina Erbanová en de Japanse Nao Kodaira.
"We hopen dat ze zich snel thuis voelt in ons hechte team en dat we veel mooie successen met elkaar gaan beleven'', zei Rudwin Pieete, de woordvoerder van Team Continu, vrijdag over de komst van Wüst.
'Prachtig voorbeeld voor de jeugd'Die is behalve door de hoofdsponsor mede mogelijk gemaakt door Timmer Talent Company en een garantstelling van de beleggingsmaatschappij Andantino van Dirk-Jan Bakker. "Hij heeft veel vertrouwen in onze coaches en draagt de schaatssport een warm hart toe. Als ondernemer steunt hij graag geëngageerde sporters en Ireen in het bijzonder, omdat zij een prachtig voorbeeld is voor de jeugd'', lichtte Pieete toe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.