Video

Zwaargewonde gevonden man (27) uit Den Dungen is overleden, taxichauffeur (56) aangehouden

18 mei 2014 om 00:48 • Aangepast 22 november 2020 om 00:29
nl
Op de N617 Bosschebaan tussen Sint-Michielsgestel en Den Bosch is vrijdagnacht een zwaargewonde man gevonden. Burgemeester Jan Pommer van Sint-Michielsgestel meldde zaterdagavond op Twitter dat het slachtoffer is overleden.
Profielfoto van
Geschreven door

Het 27-jarige slachtoffer uit Den Dungen lag midden op rijbaan. Vermoedelijk is hij aangereden. Een taxichauffeur (56) is aangehouden.
De man werd rond kwart voor vier vlakbij de oversteekplaats aan de Krakensteinweg gevonden. Die oversteekplaats is al maanden afgesloten, maar wordt nog wel gebruikt door veel fietsers en voetgangers.
Politie zocht fietsMeerdere politieauto's kwamen af op de melding van de gewonde man. Een traumahelikopter kwam ter plaatse en landde op de rijbaan. De weg werd tussen Sint-Michielsgestel en Den Bosch geheel afgesloten. De man is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht.
De politie heeft weet nog niet precies wat er zich vrijdagnacht heeft afgespeeld. De man is vermoedelijk aangereden door een taxi.
Taxichauffeur meldt zichNa meldingen van getuigen nam de politie contact op met taxicentrales in de buurt. Rond kwart over vijf 's ochtends meldde een taxichauffeur uit Den Bosch zich op het politiebureau. De taxichauffeur zei dat hij kort daarvoor problemen had gehad met een klant op weg naar Den Dungen.
De chauffeur zit vast en wordt verdacht van het veroorzaken van en het doorrijden na een ongeluk. De recherche onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.