Video

Roy Donders slaapt door opening van z'n nieuwe winkel heen

17 mei 2014 om 12:24 • Aangepast 24 april 2020 om 12:57
nl
Zaterdagmorgen is voor het publiek de nieuwe winkel van Roy Donders geopend. Echt storm liep het om tien uur aan het Pater van den Elsenplein in Tilburg nog niet. Grote afwezige was de Stylist van het Zuiden zelf. Die lag nog in bed...
Geschreven door

Ondanks de afwezigheid van Roy Donders vonden de huispakken gretig aftrek. Zus Rian is dan ook tevreden. "We zijn pas net open en de winkel staat al meteen goed vol", vertelt Rian. "Hier kun je echt de kleren kopen die je van Roy gewend bent. Veel kleuren, glitter, glamour en natuurlijk een huispak!"
Waar is Roy Donders?Maar waar was Roy Donders dan? Zus Rian deed verwoede pogingen om de tv-ster te pakken te krijgen, maar tevergeefs.
"Vrijdagavond na de opening had hij nog een optreden", legt Rian uit, "dus vandaar dat ik nu de winkel alleen open."
Overal glittertjes en pailletjes Toch waren de eerste klanten van Rojami's, zoals de winkel heet, meteen enthousiast. "Overal glittertjes, pailletjes en heel veel kleuren", vertelt een mevrouw die speciaal vanuit Bennekom naar Tilburg is afgereisd voor een huispak. "Ik vind het trouwens wel jammer dat Roy er zelf niet is, maar zoals ik weet vanuit de serie slaapt hij in de ochtend veel."
Vrijdagmiddag was er een openingsfeestje voor zo'n honderd genodigden, met Patricia Paay als eregast. Daarbij was Roy overigens wél aanwezig.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.