Lichaam dode vrouw Den Bosch lag mogelijk enkele dagen in bosjes - Omroep Brabant

Lichaam dode vrouw Den Bosch lag mogelijk enkele dagen in bosjes

18 mei 2014 om 13:05 • Aangepast 24 april 2020 om 12:59
nl
Het lichaam dat een 14-jarige rugbyspeler begin dit weekend vond in de bosjes bij het rugbyveld aan de Hekellaan in Den Bosch, lag daar volgens een verklaring mogelijk enkele dagen. De politie weet nog niet hoe de vrouw daar belandde, liet ze zondag desgevraagd weten.
Geschreven door

Het lichaam van de vrouw werd zaterdagochtend gevonden toen een rugbyteam bezig was met de voorbereidingen op een wedstrijd. De rugbybal vloog daarbij over een afrastering en kwam in de bosjes terecht. Een jonge speler haalde de bal en ontdekte toen het lichaam.
De jongen schrok flink, zo liet hij eerder aan Omroep Brabant weten. "Ik vond het heel heftig om haar daar te zien liggen", vertelde de jonge rugbyspeler. Hij werd naar eigen zeggen erg droevig van de vondst. Voor hem en voor anderen is Slachtofferhulp geregeld.
Onderzoek in volle gangEr zijn geen aanwijzingen dat de vrouw door geweld om het leven is gekomen, maar de politie sluit volgens een woordvoerder een misdrijf nog niet uit. Forensisch rechercheurs onderzoeken het lichaam nog.
De politie wacht met het bekendmaken van de identiteit van de vrouw, omdat haar familie eerst nog moet worden ingelicht. "Die familieleden zijn in het buitenland dus dat duurt even."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.