Video

Politie tast in het duister over oorzaak dood man (27) uit Den Dungen

18 mei 2014 om 18:08 • Aangepast 24 april 2020 om 12:59
nl
De 27-jarige man die zaterdag op de N617 tussen Sint-Michielsgestel en Den Bosch zwaargewond werd gevonden en later die dag aan zijn verwondingen overleed, had vlak van tevoren in een taxi gezeten in Den Dungen. De politie roept getuigen zondag op om zich te melden.
Geschreven door

Ze tast namelijk in het duister over wat er precies is gebeurd op de N617. Ze roept getuigen op om zich te melden om zo duidelijk te krijgen wat er gebeurde in de uren vóórdat de man gewond werd gevonden.
Taxichauffeur vastEen 56-jarige taxichauffeur uit Den Bosch meldde zich zaterdagochtend op het politiebureau. Hij zei dat hij problemen had gehad met een klant, die de 27-jarige man uit Den Dungen bleek te zijn. De chauffeur zit vast en wordt verdacht van het veroorzaken van en het doorrijden na een ongeluk.
Een collega van de taxi-chauffeur die vast zit vertelt Omroep Brabant dat de chauffeur de man van Den Bosch naar Den Dungen had gebracht. Eenmaal daar wilde de man niet betalen. Toen vertelde de chauffeur hem dat hij naar het politiebureau ging rijden. Ze reden terug naar Den Bosch.
HandremOnderweg heeft de man die nu dood is aan de handrem getrokken. Hoe hij daarna op het wegdek terecht is gekomen en door wie hij is aangereden is nog niet duidelijk.
De politie wil het relaas van de collega niet bevestigen, maar ook niet ontkennen. "Wij doen hier geen uitspraken over, omdat het ons onderzoek kan verstoren", aldus een woordvoerder.
Getuigenoproep"Misschien zijn er mensen die een taxi hebben zien rijden met opvallend rijgedrag rond halfvier 's ochtends in de omgeving van Sint Michielgestel en Den Dungen", aldus de politie in een getuigenoproep.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.