Minister Kamp: ‘Eindhoven vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit’

19 mei 2014 om 22:36 • Aangepast 24 april 2020 om 13:02
nl
Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft maandagochtend in Eindhoven de Dutch Technology Week (DTW) geopend. Het thema van deze derde editie is ‘Week of Wonders’. “Eindhoven vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit”, zei Kamp tijdens de opening.
Geschreven door

Brainport Regio Eindhoven staat komende week met ruim veertig evenementen bol van de techniek. High tech-bedrijven in Brainport zetten hun deuren open voor het publiek. Professionals, scholieren, studenten en technologieliefhebbers kunnen zich verwonderen over technologische hoogstandjes en actief deelnemen aan workshops.
Toonbeeld van innovatieKamp hield zijn openingstoespraak in De Lichttoren waar ooit Philips zijn gloeilampen produceerde. “Ik stel Eindhoven en zijn omgeving graag als voorbeeld aan andere regio’s om te laten zien wat je met enthousiasme en inventiviteit kunt bereiken.” Hij noemde de Brainport Regio Eindhoven het toonbeeld van innovatie.
De DTW wil aan het grote publiek laten zien waarom Brainport Regio Eindhoven een van de slimste regio’s ter wereld is. Ook wil de DTW met name jongeren verleiden om te kiezen voor techniek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.