Sport dinsdag: derde plek Erik van Loon in Egypte, RKC neemt afscheid van keeper Jan Seda

20 mei 2014 om 09:44
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: derde plek Erik van Loon in openingsetappe Pharaons rally, interesse NAC voor Kees Luijckx en Jan Seda vertrekt bij RKC.
Geschreven door


Erik van Loon derdeErik van Loon is in de openingsetappe van de Pharaons woestijnally in Egypte als derde geëindigd. De Riethovenaar had met zijn navigator Wouter Rosegaar een achterstand van ruim negen minuten op etappewinnaar Yazeed Al-Rajhi. Het is de tweede rally van hen dit jaar in de nieuwe MINI, die van Loon eerder dit jaar kocht bij het Duitse bedrijf X-Raid. De Pharaons Rally is voor hen een voorbereiding op de Dakar Rally in januari.    
Luijckx terug naar NAC?NAC Breda heeft verregaande interesse om Kees Luijckx weer van Roda JC over te nemen. Dat meldt BN DeStem. Vorig seizoen nog maakte de verdediger de overstap van de Bredase club naar Roda JC, waarmee hij dit seizoen degradeerde. Luijckx zou bij NAC transfervrij kunnen terugkeren als opvolger van Jordy Buijs, die vermoedelijk gaat vertrekken. Technisch directeur Graeme Rutjes wil de interesse in Luijckx niet bevestigen. Volgens Rutjes komt Luijckx 'niet op onze lijstjes voor'.
Seda weg bij RKCKeeper Jan Seda vertrekt bij RKC Waalwijk. De Tsjechische keeper was dit seizoen lange tijd eerste keus bij RKC, maar verloor zijn basisplaats aan Arjen van Dijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.