Ingrid Jansen uit Galder nieuwe voorzitter Nederlandse Vakbond Varkenshouders

20 mei 2014 om 22:29 • Aangepast 22 november 2020 om 00:24
nl
Ingrid Jansen uit Galder is maandagavond benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV). Zij was de afgelopen jaren actief als senior beleidsmedewerker bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Profielfoto van
Geschreven door

De 29-jarige Galderse volgt Bennie van Til op. Die legde vorig jaar in verband met zijn gezondheid zijn functie neer. "Al sinds mijn vijftiende voel ik een drive om het imago van de varkenshouderij te willen verbeteren", vertelt Jansen aan Varkens.nl. "Ik wil dat de Nederlandse varkenshouderij toonaangevend is en blijft voor de rest van de wereld."
Voorzitter Maarten Rooijakkers van LTO Varkenshouderij is blij met de komst van Jansen. "Wij wensen Ingrid veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat de goede samenwerking tussen LTO Varkenshouderij en NVV onder Jansen wordt."

Wachten op privacy instellingen...

Beleidsmedewerker VVDJansen wordt de eerste NVV-voorzitter zonder eigen varkensbedrijf. Jansen was in het verleden onder meer beleidsmedewerker bij VVD Europarlementariër Jan Mulder in Brussel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.