Sport woensdag: PSV in uitverkocht stadion Zuid-Korea en Roland Garros-debuut Indy de Vroome

21 mei 2014 om 10:12
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: PSV dat donderdagavond in een uitverkocht stadion speelt in Zuid-Korea, de jarige Indy de Vroome debuteert op Roland Garros, en de hockeyers van Den Bosch beginnen aan de play-outs.
Geschreven door

Wedstrijd PSV in Zuid-Korea uitverkochtDe wedstrijd tussen PSV en Samsung Bluewings wordt donderdag in een uitverkocht stadion afgewerkt. Het is het op een na laatste duel van Ji-Sung Park. Zaterdag bergt de Koreaan zijn voetbalschoenen definitief op. Het duel begint om een uur 's middags Nederlandse tijd.
Debuut Indy de Vroome in ParijsDe Oekraïense Katerina Bondarenko is woensdag de eerste horde voor Indy de Vroome tijdens het kwalificatietoernooi van Roland Garros. Het jarige tennistalent uit Cromvoirt, ze wordt vandaag 18 jaar, moet in totaal drie partijen winnen om door te dringen tot het hoofdtoernooi in Parijs. Voor De Vroome is het haar debuut op een grandslamtoernooi.
HC Den Bosch op volle oorlogssterkteDe hockeyers van Den Bosch hoeven niemand te missen als ze het woensdagavond in de play-outs voor hoofdklassebehoud in Groenekan opnemen tegen Voordaan. Iedereen is fit en ook de WK-internationals Austin Smith (Zuid-Afrika) en Lucas Vila (Argentinië) zijn gewoon beschikbaar voor Den Bosch-coach Sjoerd Marijne. De Bosschenaren eindigden als tiende in de hoofdklasse. Voordaan is de nummer twee van de overgangsklasse. In maximaal drie wedstrijden wordt bepaald wie volgend seizoen op het hoogste niveau uit mag komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.