Video

Dode man (66) in water aan Kade in Steenbergen

21 mei 2014 om 12:48 • Aangepast 22 november 2020 om 00:23
nl
In het water aan de Kade in Steenbergen is woensdagochtend het lichaam gevonden van een 66-jarige inwoner van die plaats. Volgens de politie zijn er geen enkele aanwijzingen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval en onderzoekt of hij met een fiets of op een andere manier op ongelukkige wijze in het water terecht is gekomen.
Profielfoto van
Geschreven door

Het lijk werd rond halfelf ontdekt door een voorbijganger, die de politie alarmeerde. Het terrein rondom het haventje van Steenbergen werd afgezet, waarna het stoffelijk overschot rond twaalf uur werd geborgen. Hierbij werd een hoogwerker van de brandweer ingezet.
De man had zijn portemonnee nog bij zich met daarin een legitimatiebewijs. Vervolgens is een familielid op de hoogte gesteld.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens een politiewoordvoerder heeft de man mogelijk al een dag in het water gelegen. Het lichaam is overgebracht naar een mortuarium voor verder onderzoek en identificatie. De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.