Eindhovenaar filmt stiekem meisjes die naar het toilet gaan

21 mei 2014 om 23:51 • Aangepast 22 november 2020 om 00:23
nl
Voor de lol meisjes filmen op een toilet terwijl ze hun behoefte doen. Ongepast en strafbaar, maar daar heeft een jongeman uit Eindhoven lak aan. Met een Go Pro, een kleine videocamera die ingezet wordt tijdens sport- en actiemomenten, filmt hij hoe vrouwen hun privé-moment op de wc beleven. GeenStijl kwam de Eindhovenaar op het spoor en plaatste zijn profiel en een filmpje van de man online.
Profielfoto van
Geschreven door

De Eindhovenaar in kwestie heeft inmiddels het profiel van de pornosite verwijderd, net als zijn profiel op andere websites. Onder de naam 'unknowny3' plaatste hij enkele korte filmpjes waarin hij de billen van nietsvermoedende meisjes duidelijk en goed zichtbaar op beeld zette.
"Deze creep heeft zelf een profiel ingevuld. Er vanuit gaande dat hij dat naar alle eerlijkheid gedaan heeft, kunt u hem aan deze kenmerken herkennen", schrijft GeenStijl in een vernietigende blog. "Gaarne de GoPro van hem afpakken, zijn broek naar beneden trekken en dit filmen."

Wachten op privacy instellingen...

StrafbaarVolgens het Nederlandse Wetboek van Strafrecht is het stiekem filmen van personen die zich in een huis of op een andere niet voor het publiek toegankelijke plaats bevinden verboden. Deze handeling valt onder een misdrijf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.