Video

Django Wagner viert jubileum met groot concert in Eindhoven samen met Wolter Kroes en Frans Duijts

22 mei 2014 om 23:47 • Aangepast 24 april 2020 om 13:11
nl
Zanger Django Wagner vierde donderdagavond met zo'n vierduizend fans zijn vijfjarig jubileum als artiest in het Beursgebouw in Eindhoven. De zanger uit Nuenen gaf een groot concert met een keur aan gastartiesten en een 32-koppige band.
Geschreven door

Het was het eerste grote concert voor de Brabantse zanger van het levenslied. Wagner zong samen met onder meer Frans Duijts, Wolter Kroes, Sieneke, Dennie Christiaan en Peter Beense.
Akoestische KaliDie duetten staan ook allemaal op zijn nieuwe album 'Samen'. De plaat werd tijdens het concert gelanceerd. Vanaf vrijdag is de cd te koop. Naast de duetten staat er ook zijn grote hit 'Kali' op. Deze keer in een akoestische versie met het Rosenberg Trio.
Django Wagner had nooit gedacht dat hij het zo ver zou schoppen als artiest. "Het zijn vijf geweldige jaren geweest. Ik heb nooit gedacht of gehoopt, ik heb het over me heen laten komen. Het waren jaren met veel hoogtepunten. Je maakt mee dat mensen heel vrolijk zijn, maar ook dat mensen steun vinden in de liedjes", vertelde hij voor het concert aan Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.