Vermiste oud-Tilburger Hanno van Mil 'stapte auto van vrouw in'

23 mei 2014 om 10:22 • Aangepast 24 april 2020 om 13:11
nl
De vermiste oud-Tilburger Hanno van Mil (47) zou op de dag van zijn verdwijning zijn ingestapt in de zwarte auto van een vrouw. Dat is een tip die is binnengekomen bij de politie.
Geschreven door

De getuige zag op de dag van Van Mils verdwijning, op de plek waar zijn auto is gevonden, rond halftien de auto. Daarin zat een vrouw met paardenstaart. De man, die in het zwart gekleed was, stapte in.
Belangrijke getuigenDat melden de vrienden van Hanno van Mil op de Facebookpagina die is gewijd aan zijn vermissing. Het is niet bekend of Van Mil de man is die in de auto is gestapt. De man en vrouw zouden ook belangrijke getuigen kunnen zijn.
Van Mil ging op zaterdag 12 april vanuit zijn woonplaats Amersfoort naar Driebergen voor een trainingsdag van zijn werk. Hij kwam daar niet aan. Een dag later werd zijn auto, een grijsblauwe Volkswagen Passat, op een parkeerplaats bij de piramide van Austerlitz gevonden. De sleutels zaten nog in het contact. Zijn portemonnee had Van Mil wel mee, maar de pasjes zijn al weken niet gebruikt.
Van Mil heeft blond haar, een fors postuur, is 1.97 meter lang en hij draagt een bril. Bij zijn verdwijning droeg hij een zwarte pantalon, rode blouse en een zwart colbert.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.