Verkeersruzie Veldhoven loopt uit de hand: man ramt auto, vrouw zwaait met mes - Omroep Brabant

Verkeersruzie Veldhoven loopt uit de hand: man ramt auto, vrouw zwaait met mes

23 mei 2014 om 11:52
Foto: SXC
Foto: SXC
Een 31-jarige man is donderdagavond opgepakt omdat hij die avond opzettelijk met zijn auto tegen een ander was aangereden. Dat gebeurde tijdens een verkeersruzie in Veldhoven. Daarbij zwaaide een vrouw met een mes. Zij is ook aangehouden, aldus de politie vrijdag.
Geschreven door

De ruzie begon kwart over acht 's avonds bij een rotonde op de Heerbaan. Eén van de twee automobilisten had de ander afgesneden, waarna ze allebei uitstapten en elkaar duwden en sloegen.
Tussendoor vonden er naar verluidt nog meer opzettelijke aanrijdingen plaats. Verschillende getuigen zagen de ruzie uit de hand lopen en waarschuwden de politie. Toen de agenten kwamen aanrijden, zagen zij dat één van de automobilisten de ander met zijn auto probeerde te rammen.
Twee aanhoudingenDe automobilist, een 31-jarige man uit Eindhoven, is opgepakt vanwege poging tot zware mishandeling. Daarnaast is een 28-jarige vrouw, die als passagier in de andere auto zat en van wie de woonplaats niet is bekendgemaakt, opgepakt. Zij zou met het mes hebben gedreigd.
De politie zoekt nog uit wat er precies aan de ruzie vooraf ging.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...