Twee aanhoudingen in Den Bosch na niet verlenen voorrang aan politiewagen

23 mei 2014 om 19:46
nl
Een 24-jarige chauffeur van een bestelwagen en zijn 16-jarige bijrijdster, beiden uit Den Bosch, zijn vrijdagmiddag rond halfeen aangehouden op de Zandzuigerstraat in Den Bosch. Eerder had de automobilist geen voorrang verleend aan een politieauto tijdens het oprijden van de Helftheuvelweg. De politiewagen moest vol op de remmen om een botsing te voorkomen.
Geschreven door

Op de Zandzuigerstraat probeerde de politie met de chauffeur van het andere voertuig in contact te komen. Omdat het leek dat de chauffeur het niet goed begreep werd hij staande gehouden. Hij werd aangesproken op zijn rijstijl.
Man probeerde weg te rijdenDe bestuurder  was het hier niet mee eens en besloot achteruit te rijden. Op dat moment probeerde een van de agenten het wegrijden te belemmeren door hem van de bestuurdersplaats te trekken. Hoewel de man hevig verzet pleegde, kon hij uiteindelijk worden aangehouden.
De bijrijdster probeerde de aanhouding te verhinderen en werd daarop ook aangehouden. De bestuurder zit nog vast op het bureau. De bijrijdster is vrijgelaten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.