Grote politieactie tegen drugs in Tilburg en Waalwijk: twee personen opgepakt volgens omstanders

23 mei 2014 om 20:49 • Aangepast 22 november 2020 om 00:19
nl
Een arrestatieteam heeft vrijdag aan het einde van de middag invallen gedaan bij een woning aan de Meerdijk in Waalwijk, een woning in de Capucijnenstraat in Tilburg en bij een grote schuur aan de Moerstraat in het buitengebied van Tilburg. Een woordvoerder van de Landelijke Eenheid meldt dat het om een actie in het kader van drugsbestrijding gaat.
Profielfoto van
Geschreven door

Meer wil de politie niet kwijt over de actie.

Wachten op privacy instellingen...

In Waalwijk werd bij een woning aan de Meerdijk volgens omstanders een persoon aangehouden en geboeid afgevoerd. Vervolgens werden er zoekingen gedaan in de woning en werden bijgebouwen opengebroken.
Man met ontbloot bovenlijfDe inval in de woning aan de Capucijnenstraat in Tilburg was rond half acht. Een man met ontbloot bovenlijf werd met een blinddoek om door de politie uit de woning gehaald en in een wagen afgevoerd. Vijf politiewagens stonden daar voor de deur. Agenten met handschoentjes aan doen onderzoek in de woning, meldt een getuige.
Pallet met jerrycansVolgens een getuige werden er uit de loods aan de Moerstraat dozen en een pallet met jerrycans uit de schuur gehaald. De inval was rond kwart voor vijf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.