Jordy Buijs vertrekt ondanks petitie bij NAC: ‘Ik luister naar mijn gevoel’

23 mei 2014 om 21:46 • Aangepast 22 november 2020 om 00:19
nl
Verdediger en publiekslieveling Jordy Buijs neemt definitief afscheid van NAC. De 25-jarige speler uit Ridderkerk wist eigenlijk halverwege het seizoen al dat hij zou vertrekken uit Breda, maar door de petitie van de supporters en de trainer werd hij aan het twijfelen gebracht. “Ik luister naar mijn gevoel”, vertelt Buijs.
Profielfoto van
Geschreven door

Buijs ontving vorige week uit handen van twee supporters een petitie die ervoor moest zorgen dat hij bij NAC Breda zou blijven. "Ik heb een zwak voor deze actie", zei de verdediger toen. Het heeft niet geholpen. “Ik ben trots dat ik drie jaar het geelzwarte shirt heb gedragen, maar het is tijd voor een nieuw avontuur.”
De speler heeft naar eigen zeggen een aantal aanbiedingen liggen, waarvan die van FC Groningen het meest concreet lijkt. “Ik weet nog niet wat ik ga doen”, verklaart Buijs. "Het lucht in ieder geval op dat ik eindelijk een knoop heb doorgehakt.”

Wachten op privacy instellingen...

Vaste waardeBuijs speelt sinds 2011 voor NAC Breda en werd meteen een vaste waarde in het team. Hij had een aflopend contract en kon bij de club een driejarige verbintenis tekenen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.