Sport zaterdag: Joep van den Ouweland langer bij FC Oss en PSV grijpt naast Nick Viergever

24 mei 2014 om 19:18
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: contractverlenging Joep van den Ouweland bij FC Oss en PSV grijpt naast Nick Viergever van AZ.
Geschreven door

Contractverlenging Joep van den OuwelandMiddenvelder Joep van den Ouweland blijft langer bij FC Oss. Hij heeft zijn contract met één jaar verlengd. De afgelopen twee seizoenen was Van den Ouweland een vaste waarde op het middenveld bij FC Oss. De Gilzenaar is blij met de contractverlenging. "Ik ben blij dat FC Oss met me verder wil, want ik heb het hier goed naar mijn zin. Nu kan ik met een goed gevoel op vakantie gaan." Hij heeft als doel om het seizoen 2012/2013 te herbeleven. Toen deed FC Oss tot de laatste speeldag mee om een plek in de play-offs voor promotie naar de eredivisie.
Nick Viergever niet naar PSVPSV grijpt naast verdediger Nick Viergever. De 24-jarige speler van AZ stond hoog op het lijstje van PSV, maar hij heeft voor Ajax gekozen. Viergever tekent voor vier jaar in Amsterdam, waar hij wordt gezien als de opvolger van Niklas Moisander.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.