Gewapende overval op tankstation Texaco aan Tobias Asserlaan Tilburg, Ossenaar (18) opgepakt

24 mei 2014 om 23:19 • Aangepast 22 november 2020 om 00:18
nl
Op de Tobias Asserlaan in Tilburg is zaterdagavond rond negen uur een gewapende overval gepleegd op een benzinestation van Texaco. De dader, een 18-jarige Ossenaar, was kort op de vlucht, maar is rond halftien met buit en wapen opgepakt. Er zijn geen gewonden gevallen.
Profielfoto van
Geschreven door

De dader toonde een vuurwapen bij de overval. Hij stal een onbekend geldbedrag. De politie startte direct een zoekactie in de omgeving en verspreidde een Burgernetmelding.
Spoor overgestokenDe Ossenaar vluchtte richting station Tilburg Universiteit, waar hij het spoor overstak. In de Abdij van Averbodestraat kon de man worden opgepakt.
Op het station vond de politie het vuurwapen. Door het politieonderzoek reden korte tijd minder treinen tussen Tilburg en Gilze-Rijen.

Wachten op privacy instellingen...

Vaker overvallenHet is niet de eerste keer dat het tankstation is overvallen. Vorig jaar november ging een gewapende man er met een geldbedrag vandoor. In 2012 bedreigde een overvaller de medewerker van het Texaco tankstation met een luchtbuks. Ook bij die overval werd geld gestolen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.