Intensieve zoektocht naar vermiste Gerard Hermans (60) uit Bergen op Zoom levert niets op

25 mei 2014 om 17:15 • Aangepast 24 april 2020 om 13:16
nl
De zoektocht van de politie naar de vermiste Gerard Hermans (60) uit Bergen op Zoom, heeft nog geen resultaat opgeleverd. De man is vrijdagavond rond zeven uur voor het laatst gezien in de buurt van de Huijbergsebaan in Bergen op Zoom.
Geschreven door

Zaterdag vond de politie op deze weg bij de slagboom van het Lievenshovenbos de fiets van de man. Een zoektocht in het bosgebied door agenten, een politiehond en een politiehelikopter leverde niets op.
Nieuwe gebieden uitgekamdZondag is gezocht in de bossen aan de Molenbeek, het bos aan de Molenzichtweg en het open terrein aan het Boslustpad. Ook deze zoektocht heeft niet geleid tot de vondst van de man.
Hermans is sinds vrijdag vermist nadat hij zijn zoontje had weggebracht naar school. De man is kalend, heeft kort grijs haar aan de zijkant van zijn hoofd en hij draagt een snor. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek, een lichtgroen poloshirt, donkerbruine schoenen met veters en een zwarte pet met een gekleurd Chinees teken.
TatoeageHij heeft verder een tatoeage van een schorpioen in zijn nek en op de knokkels van zijn hand is de naam 'Bert' getatoeëerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.