33.000 bezoekers voor Dutch Technology Week 2014 - Omroep Brabant

33.000 bezoekers voor Dutch Technology Week 2014

26 mei 2014 om 10:32 • Aangepast 24 april 2020 om 13:17
De derde Dutch Technology Week is dit jaar bezocht door 33.000 mensen. Dat is de helft meer dan de vorige editie. De organisatie Brainport Development is zeer tevreden dat opnieuw een groter publiek heeft kunnen genieten van de 'wonderen van technologie'.
Geschreven door

Ook dit jaar werd een breed publiek, van jong tot oud en van professional tot liefhebber, getrakteerd op een gevarieerd programma van activiteiten verspreid over ruim veertig evenementen. De groei is niet alleen in bezoekers, maar ook in aantallen evenementen en de betrokkenheid van opleidingen en bedrijven in de regio.
High Tech OntdekkingsrouteDe week werd dit jaar afgesloten met de High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 24 mei. Die was met 19.000 bezoekers meteen het hoogtepunt.
Op zeven hotspots in onder meer Brainport Regio Eindhoven, maar ook in de regio Twente en bij het Innovatiecluster Drachten konden bezoekers technologie zelf ervaren en beleven. Het 30-jarig jubileum van ASML zorgde daarbij voor extra belangstelling, maar de groei in bezoekersaantallen was op alle locaties.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...