'Vermiste Gerard Hermans (60) uit Bergen op Zoom stuurde een verontrustend sms-berichtje'

26 mei 2014 om 12:44 • Aangepast 24 april 2020 om 13:17
nl
De vermiste Gerard Hermans (60) uit Bergen op Zoom stuurde rond zijn verdwijning een smsje met een verontrustend bericht. Hierdoor kreeg de vermissing meteen de hoogste prioriteit bij de politie. Dat meldt Tros Vermist op zijn website.
Geschreven door

Hermans werd vrijdag door zijn vrouw als vermist opgegeven. De Bergenaar was 's ochtends van huis vertrokken om zijn zoontje naar school te brengen en keerde daarvan niet terug.
Volgens Tros Vermist liet hij persoonlijke spullen thuis liggen waaronder een telefoon en portemonnee met pasjes en medicijnen. Over de inhoud van het sms-bericht is niets bekend gemaakt. De politie kan de informatie van het televisieprogramma niet bevestigen.
Fiets gevondenVrijdagavond is de man voor het laatst gezien in de buurt van de Huijbergsebaan in Bergen op Zoom. Zaterdag werd op deze weg bij de slagboom van het Lievenshovenbos de fiets van de man gevonden.
De politie zocht het afgelopen weekend in meerdere bosgebieden met een politiehond en een politiehelikopter naar de de vermiste Hermans. Dit leverde niets op.
'Gerard leek niet verward'Volgens een getuige die Hermans vrijdagochtend bij de school zag, maakte hij geen verwarde indruk. Hoewel de Bergenaar volgens Tros Vermist in zijn leven al 'het nodige' zou hebben meegemaakt en het tekstbericht mensen extra bezorgd maakt, houdt de politie alle opties open.
Hermans is kalend, heeft kort grijs haar aan de zijkant van zijn hoofd en hij draagt een snor. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek, een lichtgroen poloshirt, donkerbruine schoenen met veters en een zwarte pet met een gekleurd Chinees teken.
TatoeagesHij heeft verder een tatoeage van een schorpioen in zijn nek en op de knokkels van zijn hand is de naam 'Bert' getatoeëerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.