Huize de Vries in Eindhoven maakt kans op titel Studentenhuis van het Jaar

26 mei 2014 om 18:11
De kans is groot dat Huize de Vries aan de Hagenkampweg Zuid in Eindhoven zich vanaf vrijdag 'Studentenhuis van het Jaar' mag noemen. Van de 36 deelnemende studentenhuizen zijn er inmiddels 33 afgevallen. Huize de Vries in het stadsdeel Gestel hoort bij de drie overgebleven kanshebbers.
Geschreven door

Tot vrijdag kan er gestemd worden op de website Studentenhuisvanhetjaar.nl. Het Eindhovense studentenhuis neemt het op tegen studentenhuizen uit Maastricht en Utrecht. De Eindhovenaren zeggen de titel onder meer te verdienen vanwege de Gameboy met Pokémon-spelletjes op het toilet, de bh aan een lamp  en de vele practical jokes.
Vier huisfeesten peer maandIn het bewuste huis wonen zes studenten die vinden dat hun huis echt in de prijzen moet vallen. Ze geven daarbij een aantal pluspunten op. Zo worden er vier huisfeesten per maand gehouden, zijn er vier huisrelaties en wordt er vijf keer samen gegeten.
Of het gemiddeld aantal studie-uren mee gaat tellen is de grote vraag. Per persoon wordt er namelijk twee uur per week gestudeerd.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...