Video

Helmondse Jordan en Sjoerd over finale Junior Dance: ‘Kei vette ervaring’

26 mei 2014 om 20:31
nl
De Helmondse Jordan Koene (10) en Sjoerd van Rijn (11) stonden afgelopen zaterdag in de finale van het AVRO-TROS programma Junior Dance. Danstalent Noa won de show, het Latin-duo werd 6e in de spannende finale. Het duo kijkt terug op een geweldige en leerzame tijd.
Geschreven door

Het dansduo, dat pas sinds twee jaar samen danst heeft al veel ervaring op gedaan. Zo stonden ze al in So You Think You Can Dance, Hollands Got Talent en werden ze Nederlands Kampioen Latin& Ballroom-dansen.
Appel valt niet ver van de boomDe opa van Jordan, Anton Reniers, is de coach van het danskoppel. "Ik heb zelf ook op hoog niveau gedanst, ben nationaal kampioen geweest. De moeder van Jordan ook. Nu dus de derde generatie, ik ben enorm trots."
Het koppel wil graag verder gaan in Ballroom& Latin en daar wereldkampioen in worden. "Dit is een geweldige ervaring, we hebben zo veel geleerd en lol gehad met de kandidaten", zegt Jordan.
Stijldansen is coolDe jonge dansers willen het stijldansen weer populair bij jongeren maken. "We hebben vaak een tekort aan jongens", zegt Sjoerd, "daardoor kan je niet altijd koppels maken, dat is jammer."
"We willen laten zien dat stijldansen ook cool is. Het is echt niet suf. Het is zo leuk om samen te dansen", besluit Jordan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.