Condoleanceregister voor bij ongeluk A2 Liempde omgekomen Veldhovense moeder en zoon: 'Rust zacht'

27 mei 2014 om 01:47 • Aangepast 24 april 2020 om 13:20
nl
Voor de zaterdag omgekomen slachtoffers bij het ongeluk bij de A2 in Liempde is maandagavond een condoleanceregister geopend op internet. De steunbetuigingen voor moeder Marijke van der Burgt (42) en haar zoon Jelle (10) stromen binnen. "Nooit meer op het schoolplein. Zo onwerkelijk. Gecondoleerd iedereen die deze bijzondere mensen kenden."
Geschreven door

Het ongeluk op de A2 bij Liempde gebeurde zaterdagmiddag rond een uur. Twee auto's botsten op elkaar. De auto van de slachtoffers brandde volledig uit.
Getuigen probeerden de inzittenden nog uit de auto te halen, maar dat lukte niet. Maandag bevestigde de politie dat de slachtoffers een 10-jarige jongen en zijn moeder (42) uit Veldhoven zijn.
'Geen woorden, alleen stilte'Op Marijke-jelle.nl zijn maandagavond tientallen condoleances geplaatst. "Heel veel sterkte deze komende tijd. Soms is het leven zo oneerlijk!", zegt Colinda Caris uit Valkenswaard. "Hier zijn geen woorden voor, alleen stilte. Rust zacht", laat Tiana uit Veldhoven weten.
De meeste reacties komen uit Veldhoven waar Marijke en Jelle woonden. "Nooit meer op het schoolplein. Zo onwerkelijk. Gecondoleerd iedereen die deze bijzondere mensen kenden", zegt plaatsgenoot Anneke. "Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaande", voegt Henk Hubers uit Veldhoven hier aan toe. "Ongelooflijk, zo abrupt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.